Healthsoft is een elektronisch patiëntendossier (EPD) voor artsen & specialisten dat niet alleen het verzamelen van patiëntengegevens, maar ook het dagelijkse beheer van uw praktijk eenvoudiger maakt met talrijke op maat gemaakte modules. Ontdek ze hier...

Mobile

Deze module maakt onze software volledig responsief op tablet en zorgt ervoor dat u altijd en overal toegang hebt tot uw systeem.

Labo Results

Labo-resultaten makkelijk en snel ontvangen en automatisch linken aan patiëntendossiers? Met de module Labo Results gebeurt het in een vingerknip.

Remote Backup

De manier om uw patiëntendossiers online veilig te stellen. Bewaar alle dossiers en bijhorende documenten via Remote Backup extra muros bij eHEALTHSOFT.

Imaging

Van echografie, mammografie tot radiografie... Met deze module kan u al uw medisch beeldmateriaal makkelijk online stockeren of uitwisselen met collega's.

Planning

Zeer geavanceerde agenda en planning tool (meestal gebruikt door de secretaresse) die toelaat om de planning van het kabinet en alle artsen in detail op te maken.

Online Agenda

Deze functie is geïntegreerd in de planning tool en maakt het voor uw patiënten mogelijk om online (op door u bepaalde momenten) afspraken te boeken. U kan dit beperken voor uw bestaande patiënten.

eDocuments

Met deze functie integreert u uw eigen documenten (brieven,verslagen,...), digitaliseert u uw inkomende post en linkt u ze met uw patiëntendossiers. Het zorgt er dus voor dat u bijna papierloos kan werken.

Facturatie

Deze module vereenvoudigt het aanrekenen van prestaties en afdrukken van getuigschriften en laat ook toe het derde-betalersysteem volledig te integreren.

Meer weten over HealthSoft?

Meer Info